Julie Verhoeven

La Julie Verhoeven és una artista plàstica i il·lustradora de moda nascuda a Kent, una ciutat pròxima a la ciutat de Londres.

julie verhoeven by lara costafreda

 

Amb només 18 anys la Julie va entrar a treballar a l’atelier de John Galliano, director creatiu durant l’última dècada de la casa d’alta costura Christian Dior.

La Julie explica que amb John Galliano va aprendre a crear escenaris visuals, poètics, romàntics i gràfics que li servien com a punt de partida per començar a treballar la idea, el concepte. Amb ell va aprendre ‘el mètode’ que l’ha anat guiant al llarg de la seva carrera professional com a il·lustradora i artista plàstica.

tumblr_m5hibtHiaA1qhbn7lo1_1280

La Julie té un estil que veu de moltes referències distants entre elles, desde el punk de Londres dels 70-80, passant pel Pop Art o pel Surrealisme i acabant per Modigliani. Tots aquests referents, sumats a la seva estada a la casa Galliano, defineixen un univers femení, sensual, imperfecte, deforme, màgic i poètic que dibuixen unes figures romàntiques, potents i transgressores alhora. Unes figures que ella dibixa a base de taques i linies fetes amb una infinitat de materials.

 Wallpaper copy

A la web de la Julie hi veureu infinitats de treballs, que van desde la il·lustració, al disseny d’espais o al vestuari per una obra de teatre.

img_21681-600x450

Si voleu conèixer més sobre Julie Verhoeven;

http://www.julieverhoeven.com/

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s